Meer resultaten voor vingerafdruk sloten

vingerafdruk sloten
AppLock Apps op Google Play.
Toevoegen aan verlanglijstje. Vingerafdruk slot werkt alleen in Android 6.0. Unlock makkelijker en sneller. Meest gedownloade app-vergrendeling in Play Store. Bescherm privacy met wachtwoord, patroon, vingerafdrukvergrendeling. Ondersteunt indringer selfie, incognito browser en meerdere Facebook, Google, Twitter, Linkedin accounts management. 1 App-vergrendeling in meer dan 50 landen. Meer dan 400 miljoen gebruikers, ondersteunt 45 talen. AppLock kan SMS, Contacten, Gmail, Snapchat, Facebook, Instagram, Musically, Galerie, Markt, Instellingen, gesprekken en elke app die u kiest te vergrendelen, met een overvloed aan opties, het beschermen van uw privacy. Met de hulp van App Lock, kunt u.: Nooit zorgen te maken over een vriend lenen uw telefoon om games opnieuw te spelen! Nooit zorgen te maken over een collega krijg je telefoon om een kijkje te weer hebben! Geen zorgen meer over prive-gegevens in sommige apps kan door iemand worden gelezen weer! Nooit zorgen te maken over uw kinderen kunnen instellingen telefoon verandert, betalen spelletjes, verpesten het weer! Beschermt alle apps met wachtwoord of patroon. Pas achtergrond aan, stelt uw favoriete foto in. Profielen, gemakkelijk om de sloten te veranderen.
Smart Lock deurbeslagstore.be.
Beheer je deursloten daarom slim met een Smart Lock. Daarmee worden jouw deuren elektronisch geopend middels je smartphone, een afstandsbieding of zelfs je vingerafdruk. Jij bepaalt wie er naar binnen kan komen en je hoeft je bovendien bij het weggaan niet af te vragen of de deur op slot gedraaid is. De smart lock denkt met je mee! Afstandsbediening 2 Dubbele cilinder 4 Elektronische sloten 30 Fingerprint reader 1 Keypad 3 Oplader 2 Overig 1 Toebehoren 14 Wandschakelaar 1.
Toegangscontrole: houd controle met PIN code, biometrie of proximity.
Onder toegangscontrole door biometrie behoort elke vorm van toegangscontrole met een persoonsidentificatie gebaseerd op fysische kenmerken als een vingerafdruk of iris scan. Waar een badge of code nog aan een niet geautoriseerd persoon kan doorgegeven worden, biedt een biometrische controle de beste beveiliging.
Biometrische vingerafdruk lezers Syntegro.
Direct kunnen toelaten/weigeren van toegang via de SynGuard software. Desktop lezer beschikbaar voor het inlezen van een of meerdere vingers van de medewerkers. Toegang via lezing van de vingerafdruk. Mogelijkheid tot identificatie: toegang uitsluitend via de lezing van de vingerafdruk.
Herkenning vingerafdruk voor beveiliging van deuren bouwenwonen.net.
Een logische stap in het veiligheidsprogramma van Belisol. Het deurslot met vingerafdrukherkenning is niet meer dan een klein plaatje dat naast de deur of op de deurstijl wordt gemonteerd. Met het plaatje kan de vingerafdruk worden gescand. En alleen bezoekers waarvan de vingerafdruk is geregistreerd, krijgen toegang tot de woning.
Fingerprint toegangscontrole. Safe, comfort.
Fingerprint toegangscontrole maakt gebruik van een oud identificatiekenmerk: de vingerafdruk. Hierbij slaat een fingerprint scanner vingerafdruk scanner vingerafdrukken op. Wanneer een gebruiker zijn vingerafdruk aanbiedt bij een fingerprint reader of fingerprint lezer, controleert deze of er een match is. Zo ja, dan kan toegang worden verleend.
Toegangscontrole, vingerafdruk, gezichtsherkenning, Bergoens, Limburg.
toegangscontrole met kaarten. toegangscontrole met biometrische lezers: vingerafdruk, gezichtsherkenning. Deze systemen kunnen geïnstalleerd worden met toegangsautomatisering. Zo openen uw deuren automatisch met behulp van elektrische sloten of kleefmagneten. Doe een beroep op Bergoens voor systemen van 1 tot 10.000 gebruikers.
bol.com Vingerafdrukslot LP805A.
Door zijn gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid is het vingerafdrukslot LP805A één van de meest verkochte biometrische sloten in Europa. Het invoeren van vingerafdrukken is eenvoudig. Daarnaast kan het slot geopend worden door codes of zelfs een combinatie van vingerafdruk en code.
Slimme sloten Slim leuk en superveilig.
KESO extra sleutel, gemaakt door Assa Abloy voor het gelijk sluitend maken van uw sloten in combinatie met uw Danalock sloten. Vermeld bij het bestellen uw unieke securitycard nummer of neem even contact op met ons per mail. Keso Sleutel Voor Veiligheidscilinder. De Anviz M5 is een compacte vandalismebestendige vingerafdruk en kaartlezer voor buiten of binnen.
Bijzondere high-tech sloten Slotenmaker in Houten.
Daarnaast zijn er tegenwoordig ook sloten met vingerafdrukherkenning verkrijgbaar. Je kunt meerdere vingerafdrukken registreren, zodat het slot door het hele gezin kan worden geopend. Bij zon slot heb je dus ook niet meer het probleem van het vergeten of kwijtraken van sleutels. Daarnaast is dit slot erg veilig omdat inbrekers niet binnen kunnen komen met hun vingerafdruk.

Contacteer ons

winkhaus sloten
vingerafdruk sloten
mauer sloten
huis sloten
oud sloten
sloten nederland
sloten merken
sloten bestellen
deur sloten
veilige sloten
tuindeur sloten